fbpx

Artikel

Artikel

pre-boarding - kom godt til esbjerg

kom godt hertil og godt i gang - vi har et stærkt pre-boarding forløb klar til dig

cO-BUSINESS graduate program er for nyudddannede fra hele Danmark.Sammen med Pia Enemark og Maria Anglada fra Tilflytterservice, skræddersyer vi derfor et pre-boarding forløb til dig, uanset om du har brug for hjælp til at finde en bolig eller et job til en medflyttende partner.

Co-Business Graduate Program er igangsat og faciliteret af Education Esbjerg, i samarbejde med en række virksomheder. 

Foto: Pia Enemark og Maria Anglada, Tilflytterservice Esbjerg

NY BOLIG - NYT OMRÅDE

Når man skal flytte til en ny by, kan det være svært at finde en ny bolig - hvor skal man lede og hvilke muligheder har man?

Sammen med Maria og Pia fra Tilflytterservice, kan vi hjælpe dig med at finde den rette lejebolig, eller f.eks. kontakter til ejendomsmæglerne i byen, hvis du i stedet skal købe bolig.

Vi ved, at en god introduktion til dit nærområde hurtigt får dig til at føle dig hjemme. Derfor få du, som en del af pakken, også en introduktion til det område, hvor du skal bo. Du skal altså ikke lede efter supermarkedet, det lokale pizzeria eller andet, du har brug for.

Hjælp til partnerjobs

Har du en partner, som skal flytte med, kan vi, i samarbejde med både Tilflytterservice og Erhvervscenteret fra Business Esbjerg, guide og formidle jobmuligheder ved at kontakte vores lokale virksomhedsnetværk. Her vil vi kunne finde forskellige jobmuligheder, der passer din partners erfaring og kompetencer. Har din partner brug for individuel sparring ift. CV, brug af jobportaler, faglige og sociale netværk samt tips til ansøgninger? – Så er der også mulighed for det.

oplev esbjerg

I Esbjerg finder man både by, skov og vand. Går man på opdagelse i byen, vil man finde mange små grønne oaser, hvor man kan finde ro alene eller hygge med sin familie. Fra centrum kan du gå ned til Fanø færgen, og der er heller ikke langt ud til f.eks. Hjerting Strand.

Vi vil gerne kickstarte din viden om, hvad Esbjerg har at byde på, og vi inviterer derfor hele Co-Bu holdet til at opleve Esbjerg. Vi skal ud og besøge havneområdet, den smukke natur omkring Vadehavet, og du bliver introduceret til Esbjergs kulturelle seværdigheder. Er du dygtig til at gætte huspriser, så kan det blive din fordel, når vi sammen med en lokal ejendomsmægler bevæger os ud på ”Gæt prisen på huset”.

et stort netværk

Det er ikke kun i Co-Business Graduate Programmet, du får mulighed for at skabe dig et netværk. Tilflytterservice afholder mange forskellige arrangementer, som både henvender sig til dig, din partner og har du børn, er der også forskellige events målrettet dem. På Tilflytterservice's hjemmeside kan du læse mere om de forskellige typer af arrangementer de generelt arrangerer, finde mere information om f.eks. Facebook grupper og om sociale og faglige netværk.

Co-Business Graduate Program er igangsat og faciliteret af Education Esbjerg, i samarbejde med en række virksomheder. 

Du kan læse mere om Education Esbjerg på educationesbjerg.com

Artiklen er skrevet af:

Camilla Hansen

Camilla Hansen

Education Esbjerg

You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
Close Bitnami banner
Bitnami