fbpx

BLIV GRADUATE / SØG HER

bliv co-bu graduate

årgang 2022

Vi er godt i gang med at tilrettelægge Co-Bu 2022

D. 22. december præsenterer vi Co-Bu 2022 virksomhederne, når vi offentliggøre stillingsopslagene samt hvilke profiler vi søger.

Hvis du vil vide mere om Co-Bu årgang 2022, kan du blandt andet møde os til efterårets karrieremesser i Esbjerg, Odense, Århus og København, til vores online Co-Bu Talks, eller som deltager på en af vores Case Competitions. Følg med ved at skrive dig op herunder.

Hold dig opdateret på Co-Business Graduate Programmet.

Skriv dig op til at få besked når der er nyt om kommende graduate programmer.


  Vælg her, hvornår du er færdiguddannet

  <
  <

  stillingsopslag for årgang 2022

  book 1:1 samtale

  Kontakt vores HR-Partner og Co-Bu Programleder Anne Sofie Skou Jessenaj@educationesbjerg.com eller 23 36 76 02

  co-bu virksomheder 2022

  Hos Blue Water Shipping er vi dedikerede til lokalsamfundet. 
  Vores motto ’Together we create solutions’ afspejles i virksomhedskulturen og arbejdspladsen. Vi vil den bedste arbejdsplads for vores medarbejdere og byens borgere. Og netop byens borgere omfatter også tilflyttere til Esbjerg.
  Vi lægger stor vægt på en god onboarding, hvor nye medarbejdere får skabt de rette relationer og falder godt til i en ny by.
  Hvert år ansætter vi nemlig omkring 40 unge trainees, der skal introduceres for både Esbjerg som by og kulturen i Blue Water Shipping. 
   

  Hos Blue Water Shipping er der ansat 1.800 medarbejdere på verdensplan og cirka 350 i Esbjerg. 
  Læs mere HER 

  Hos Deloitte sørger vi for at nyansatte hurtigt inkluderes i sociale arrangementer og aktiviteter.
  På den måde bliver det endnu sjovere at gå på arbejde. Vi har et stort fokus på et godt ungefællesskab, og vores unge ansatte er på flere uddannelsesniveauer og alderstrin.
  Der er en fantastisk kultur med at hjælpe hinanden, og derfor er vores arbejdsplads perfekt til dig, som er nysgerrig, kan lide at arbejde med mennesker og trives som holdspiller. 

  Deloitte er Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomhed med 2.800 medarbejdere fordelt i Danmark og i Grønland. 

  I Esbjerg er der cirka 100 medarbejdere. 
  Læs mere HER
   

  Hos Semco er der højt til loftet og plads til udvikling, både nationalt og globalt. Derudover er vi mange som kender Esbjerg rigtig godt. Det bringer vi aktivt i spil, når vi ansætter tilflyttere ved at dele, hvad der sker i byen. 
  Ingen står alene, når man er ansat hos os, og vi deltager altid i sociale arrangementer som Vestkystløbet, Esbjerg Stafetten, kvartalsvise fester i funktionærforeningen, julefrokoster etc.

  Som ung medarbejder kan du blive en del af vores ungenetværk for medarbejdere under 35. Her får du nye bekendtskaber på tværs af organisationen gennem sociale og faglige arrangementer. Og så går vi hver dag på arbejde med en fantastisk udsigt til havet og tager hjem på fuld mave efter en god frokost fra vores fantastiske kantine. 

  Semco Maritime har 1.700 medarbejdere globalt, hvoraf 950 arbejder i Danmark. På kontoret på Esbjerg Brygge er der 350 ansatte. 
  Læs mere HER.
   

  VIKING er en solid og veletableret vestjysk familieejet virksomhed med masser af stolte traditioner og ikke mindst et produkt og en mission, vi er meget stolte af. 
  Alligevel rækker vi udover landets grænser, og vores arbejdsplads er i høj grad præget af internationale kulturer og profiler. På kontoret i Esbjerg har vi et ungenetværk, vi kalder ’Young Talents’ der i øjeblikket består af 37 trainees, studentermedhjælpere og andre unge medarbejdere, som deltager i både faglige og sociale fællesskaber på tværs. 
  Som nyuddannet tager vi godt imod dig, sætter dig ind i arbejdskulturen og sørger for at du på bedste vis bliver en del af VIKING.  
   

  VIKING Life-Saving Equipment er førende inden for maritim og offshore sikkerhedsprodukter og har 2.800 medarbejdere globalt, hvoraf 400 arbejder på hovedkontoret i Esbjerg. 
  Læs mere HER.
   

  Hos advokatpartnerselskabet Kirk Larsen & Ascanius arbejder vi i et uformelt arbejdsmiljø og under en flad organisation, hvor alle kan gå til alle. Vores kultur er præget af energi, engagement og et fokus på at få udført arbejdet.
  Vi er ”do’ers”. Vi er opmærksomme og nærværende, og vi hjælper hinanden. 
  Som medarbejder hos os (og potentiel tilflytter), forsøger vi at skabe et socialt netværk mellem medarbejder og deres familier, gennem flere årlige familiearrangementer. Men selvom vi har fokus på familielivet, har vi også en kultur, hvor vi møder det enkelte individ og de ønsker, den enkelte har til sin karriereudvikling. Det betyder, at man udfordres og uddannes fagligt, men også vil vokse og styrkes på det personlige plan.
   

  Hos Kirk Larsen & Ascanius er der ansat 100 medarbejdere. Læs mere HER 

  Hos Esbjerg Kommune har vi i høj grad en tillidsbaseret kultur. 
  Vi har tillid til, at medarbejderne løser deres opgaver og spørger, når der er behov for det. 
  Vi har mange unge medarbejdere, som på eget initiativ arrangerer forskellige tiltag uden for arbejdstid herunder fredagsbar, biografklub og lignende. 
  Fællesskab og et socialt netværk vægter vi højt også uden for vores arbejdsplads. Vi ved hvor vigtigt, det er som tilflytter at få etableret et godt netværk hurtigt. Derfor arbejder vi i vores kommune med flere tiltag herunder Tilflytterservice og studieboliggaranti. 
   

  Hos Esbjerg Kommune er der ansat cirka 12.000 medarbejdere. Læs mere HER 

  hvordan er det, at være graduate?

  Play Video

  Mød Mathilde og Arshad, der begge er flyttet til Esbjerg for at deltage i programmet.

  Play Video

  Mød Rune og Frederik – de er begge oprindeligt fra Esbjerg. Hør dem fortælle om, hvorfor de valgte at søge programmet.

  Play Video

  Mød Irene og Nicolaj – de fortæller om, hvorfor programmet tiltaler dem. 

  Play Video

  Tre af vores graduates giver her gode råd til kommende ansøgere. 

  HR Partner,
  Education Esbjerg / Ansvarlig for Co-Business Graduate Programmet

  HEIDI ALBECK JESSEN

  HR Partner,
  Education Esbjerg / Ansvarlig for Co-Business Graduate Programmet

  Anne Sofie Skou Jessen (PÅ BARSEL)

  Play Video
  Play Video
  Play Video
  Play Video
  Play Video
  Play Video
  Play Video

  semco maritime

  Jacob Gehlert
  Senior Manager

  “Co-Bu programmet er et unikt samarbejde til glæde for både de deltagende virksomheder og kandidater. I Semco Maritime A/S er vi meget involveret i initiativer som understøtter brandingen af Esbjerg som et attraktivt sted at uddanne sig og arbejde. Det har derfor været oplagt for os, at være med i Co-Bu og fortsætte arbejdet med at tiltrække og udvikle de bedste kandidater.”

  You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

  Vi ses på karrieremesser

  Du kan møde os på karrieremesser i løbet af efteråret 2021.

  Hold dig opdateret her på siden eller følg os på LinkedIn

  Online co-bu talks

  Der vil i efteråret 2021 være mulighed for at møde os til en Online Co-Bu Talk.

  Her kan du høre om programmet og møde Co-Bu virksomhederne som er en del af 2022 holdet.

   

  Du kan holde dig opdateret her via siden eller på LinkedIn

  Close Bitnami banner
  Bitnami