fbpx

CO-BU 2021

Co-Bu årgang 2021

Følg med i det første hold her

artikel

Esbjerg d. 06.07.2021

de første seks graduates indtager esbjerg

Fredag d. 2. juli arrangerede Education Esbjerg kickoff af Co-Business Graduate programmet med hammerslag, teambuilding, alternativ byvandring mm. Formålet var at de seks kandidater skulle lære hinanden og byen at kende inden de skal starte i hver deres virksomhed.

Det er formiddag, og solen skinner over torvet i Esbjerg, hvilket får byen til at vise sig fra sin bedste side. Det er Anne Sofie Skou Jessen, HR-Partner fra Education Esbjerg ekstra glad for, da hun står ved Posthuset og venter på seks helt særlige personer.

pressen skriver

Ugeavisen d. 19.05.2021

Graduate Programmet trækker mathilde til esbjerg fra Vejle

Mathilde Torp Villadsen er en af vores seks graduate kandidater.

Hun skal i det 2-årige forløb i rotation ved telesikring, Viking og Sikkerhedsstyrelsen.

Vi glæder os til at få Mathilde i gang og ikke mindst til at byde både hende og kæresten velkommen til Esbjerg. De bor til dagligt i Vejle, men skal nu på udkig efter en bolig her i byen.

Du kan læse mere om Mathilde og Co-Business Graduate Program (Co-Bu) i denne artikel fra Ugeavisen Esbjerg 👇

PRESSEMEDDELELSE

Esbjerg d. 18.05.2021

ESBJERG HAR SUCCES MED AT REKRUTTERE FÆRDIGUDDANNEDE KANDIDATER FRA HELE LANDET TIL NYT BANEBRYDENDE GRADUATE PROGRAM

DE SEKS FØRSTE KANDIDATER ER KLAR TIL TOÅRIGT FORLØB, HVOR DE FÅR ERFARING OG NETVÆRK I TRE VIRKSOMHEDER

Esbjerg er i stærk fremdrift som karriere- og studieby. Tusinder af nye job inden for den grønne omstilling er på vej – interessen for ny kandidatuddannelse i medicin er overvældende med 1.200 ansøgere – Erhvervsakademi SydVest mere end fordobler antallet af kvote 2-ansøgere til 758 – byen er højdespringeren i uddannelsesplatformen Studentums kåring af de bedste studiebyer med et avancement på 9 pladser.

videoer:

kampagne video 2021

bliv co-bu graduate

i denne video kan du høre mere om graduate programmet:

Hvem henvender graduate programmet sig til, hvilke virksomheder er med i 2021 forløbet og hvad får du, som graduate, ud af det, både fagligt og personligt.

mød co-bu virksomhederne

Seks stærke virksomheder byder snart velkommen til årets graduates

Til dette års Co-Business Graduate Program, med opstart i september 2021, har vi et samarbejde med følgende virksomheder: Viking Life Saving Equipment, Deloitte, Telesikring A/S, Semco Maritime, Blue Water Shipping og Sikkerhedsstyrelsen.

I videoerne herunder, fortæller de mere om, hvad de forventer af deres Co-Bu graduates, hvilke opgaver de f.eks. ser deres graduates tage ansvaret for og hvad de ser, er helt unikt ved dette program.

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

egne Artikler:

Det har haft en kæmpe betydning for min karriere!

Som nyuddannet Civilingeniør, blev Line Stenstad en del af et graduate program og kick-startede karrieren som projektleder for en række større danske virksomheder.

Line Stenstad arbejder i dag som Projektleder i Education Esbjerg. Hun har været med til at udvikle flere af Education Esbjerg’s initiativer fra post-it til pilotprojekt, herunder Co-Business Graduate Programmet, som er blevet til med inspiration fra Lines erfaringer. ”Som nyuddannet, var jeg selv en del af et mere traditionelt graduate program, og det har haft en enorm betydning for min karriere og mit liv.....

kom godt hertil og godt i gang - vi har et stærkt pre-boarding forløb klar til dig

cO-BUSINESS graduate programmet er for nyudddannede fra hele Danmark.Sammen med Pia Enemark og Maria Anglada fra Tilflytterservice, skræddersyer vi derfor et pre-boarding forløb til dig uanset, om du har brug for hjælp til at finde en bolig eller et job til en medflyttende partner.

Når man skal flytte til en ny by, kan det være svært at finde en ny bolig - hvor skal man lede og hvilke muligheder har man? Sammen med Maria og Pia fra Tilflytterservice, kan vi hjælpe dig med at finde den rette lejebolig, eller f.eks. kontakter til ejendomsmæglerne i byen, hvis du i stedet skal købe bolig.

Hold dig opdateret på Co-Business Graduate Programmet.

Skriv dig op til at få besked når der er nyt om kommende graduate programmer.


  Vælg her, hvornår du er færdiguddannet

  <
  <

  Lone Willumsen

  HR Business Partner
  - BLUE WATER SHIPPING

  ”Jeg har arbejdet meget med elever og trainess, og synes at Co-Bu er en relevant og spændende forlængelse til dette. Jeg ser, at vi som virksomhed kan få gode og nødvendige input fra dimittender, der har en solid teoretisk baggrund, til vores fortsatte udvikling. Vi er som virksomhed åbne og parate til ny viden, og vi vil på den anden side sætte en stor ære i at give dimittender den relevante faglige sparring og indsigt.”

  You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
  Close Bitnami banner
  Bitnami