fbpx

de nuværende graduates fortæller:

Play Video

Mød Arshad og Mathilde, der begge er flyttet til Esbjerg for at deltage i programmet. 

Play Video

Mød Rune og Frederik – de er begge oprindeligt fra Esbjerg. Her fortæller de om, hvorfor de valgte at søge programmet.

Play Video

Mød Irene og Nicolaj – de fortæller, hvorfor programmet tiltaler dem. 

Play Video

Tre af vores graduates giver her et godt råd til kommende ansøgere. 

Faktaboks:
I Co-Business Graduate Programmet roterer hver graduate helt unikt mellem flere forskellige virksomheder i syv måneder ad gangen. Afslutningsvist returnerer hver graduate til deres første virksomhed i de sidste tre måneder.

Co-Business graduate Programmet starter hvert år i september. Hvert efterår kan man møde os og høre mere om graduate programmet ved diverse online- og offline arrangementer samt karrieremesser. 
I januar bliver der hvert år offentliggjort nye stillinger.

Co-Business graduate Programmet er udviklet og faciliteret af Education Esbjerg. Vi samarbejder med forskellige virksomheder i Sydvestjylland.
Indtil videre har vi samarbejdet med følgende virksomheder: 

Blue Water Shipping, Deloitte, Esbjerg Kommune, Kirk Larsen & Ascanius, Semco Maritime, Sikkerhedsstyrelsen, Telesikring og Viking Life-Saving Equipment.

til co-business graduate hold 2022 samarbejder vi med:

Prev DE FØRSTE SEKS GRADUATES INDTAGER ESBJERG
Next ”At have et stort netværk i en by er bare en gave og særligt her i Esbjerg”
You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

3 mdr. før opstart

PRE-BOARDING

I Pre-boarding perioden gælder det om, at du kommer godt på plads, og er klar til at din karriere skal starte. Derfor har vi sammensat et program med det formål at hjælpe dig med alt det praktiske. Klik videre og læs om de konkrete tiltag.

I et samarbejde med Esbjerg Tilflytterservice står vi klar til at hjælpe dig med at finde den rette lejebolig, eller kontakter til ejendomsmæglerne i byen, hvis du skal købe en bolig. Som en del af pakken får du en introduktion til det område, hvor du skal bo. Du skal altså ikke lede efter supermarkedet, det lokale pizzeria eller hvad du har brug for. Ligeledes kan vi hjælpe dig med et overblik over Esbjergs sociale og faglige netværk.

Har du evt. en medflyttende partner, så kan vi hjælpe ham/hende med at få drømmejobbet. I et samarbejde med Esbjerg Tilflytterservice kan vi guide og formidle jobmuligheder ved at kontakte vores lokale virksomhedsnetværk med henblik på at afsøge jobmuligheder, der passer til partnerens erfaring og kompetencer. Denne proces foregår i tæt samarbejde med erhvervscentret Business Esbjerg.

Der er også mulighed for at få individuel sparring ift. optimering af CV, brug af jobportaler, netværk og sociale netværk samt tips til uopfordrede og opfordrerede ansøgninger.

Vi inviterer hele Co-Bu holdet til at opleve Esbjerg. Vi skal besøge hele havneområdet, den smukke natur omkring Vadehavet og meget mere. Er du dygtigt til at gætte huspriser, så kan det blive til din fordel, når vi sammen med en lokal ejendomsmægler bevæger os ud på ”Gæt prisen på huset”. Du vil også få mulighed for at blive introduceret til Esbjergs kulturelle seværdigheder.  

Close Bitnami banner
Bitnami