fbpx

Inspiration

Video

se videoer om graduate programmet

i samarbejde med:

i samarbejde med:

Play Video

den vildeste start på din karriere

mød co-bu virksomhederne

herunder kan du se en video med hver af virksomhederne.
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Artikel:

Det har haft en kæmpe betydning i min karriere!

Som nyuddannet Civilingeniør, blev Line Stenstad en del af et graduate program og kick-startede karrieren som projektleder for en række større danske virksomheder.

Line Stenstad arbejder i dag som Projektleder i Education Esbjerg. Hun har været med til at udvikle flere af Education Esbjerg’s initiativer fra post-it til pilotprojekt, herunder Co-Business Graduate Programmet, som er blevet til med inspiration fra Lines erfaringer. ”Som nyuddannet, var jeg selv en del af et mere traditionelt graduate program, og det har haft en enorm betydning for min karriere og mit liv.....

Artikel:

kom godt hertil og godt i gang - vi har et stærkt pre-boarding forløb klar til dig

cO-BUSINESS graduate programmet er for nyudddannede fra hele Danmark.Sammen med Pia Enemark og Maria Anglada fra Tilflytterservice, skræddersyer vi derfor et pre-boarding forløb til dig uanset, om du har brug for hjælp til at finde en bolig eller et job til en medflyttende partner.

Når man skal flytte til en ny by, kan det være svært at finde en ny bolig - hvor skal man lede og hvilke muligheder har man? Sammen med Maria og Pia fra Tilflytterservice, kan vi hjælpe dig med at finde den rette lejebolig, eller f.eks. kontakter til ejendomsmæglerne i byen, hvis du i stedet skal købe bolig.

Hold dig opdateret på Co-Business Graduate Programmet.

Skriv dig op til at få besked når der er nyt om kommende graduate programmer.

  Lone Willumsen

  HR Business Partner
  - BLUE WATER SHIPPING

  ”Jeg har arbejdet meget med elever og trainess, og synes at Co-Bu er en relevant og spændende forlængelse til dette. Jeg ser, at vi som virksomhed kan få gode og nødvendige input fra dimittender, der har en solid teoretisk baggrund, til vores fortsatte udvikling. Vi er som virksomhed åbne og parate til ny viden, og vi vil på den anden side sætte en stor ære i at give dimittender den relevante faglige sparring og indsigt.”

  You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
  Close Bitnami banner
  Bitnami