fbpx

IRENE FORTÆLLER OM SEMCO MARITIME SAMMEN MED SINE NYE KOLLEGER

I løbet af første rotation er de seks graduates på besøg hos hinanden.

I slutningen af januar var det blevet Irenes tur til at vise sin HomeBase virksomhed for sine med-graduates: Frederik, Mathilde, Rune og Arshad.

Dagen bød på ny viden om Semco Maritime, deres globale arbejde samt en rundvisning i offshore udstillingen på Fiskeri- og Søfartsmuseet.

I februar er det Runes tur til at vise Deloitte frem.

Co-Business Graduate Program er igangsat og faciliteret af Education Esbjerg, i samarbejde med en række virksomheder. 

MØD DE FØRSTE SEKS GRADUATES

Irene Kjærskov Pedersen, 25 år, flytter til Esbjerg fra København. Hun er uddannet Merc – Management of Innovation and Business Development og skal i rotation ved Semco Maritime, Sikkerhedsstyrelsen og Viking Life-Saving Equipment

Nicolaj Spang Sørensen, 26 år, bor i Århus. Uddannet Cand.Merc B2B. Nicolaj skal i rotation ved Blue Water Shipping, telesikring og Deloitte.

Rune Grumsen, 28 år, flytter tilbage til Esbjerg fra København. Han har en kandidat i finansiering og regnskab på CBS og Skal i rotation ved Deloitte, Blue Water Shipping og telesikring.

Arshad Masood, 28 år, flytter til Esbjerg fra Århus. Er uddannet Civilingeniør i Værdikæder og Innovationsledelse fra Aalborg Universitet. Han skal i rotation hos Sikkerhedsstyrelsen, Semco Maritime samt Blue Water Shipping.

Mathilde Torp Villadsen, 25 år, flytter til St. Darum fra Vejle sammen med kæresten. Hun har en kandidat i IT-ledelse fra Aalborg Universitet og skal i rotation hos telesikring, Viking Life-Saving Equipment og Sikkerhedsstyrelsen

Frederik Degn Abrahamsen, 26 år, flytter tilbage til Esbjerg fra København. Han er uddannet Cand.merc. in International Marketing and Management og skal i rotation ved Viking Life-Saving Equipment, Deloitte og Semco Maritime.

Co-Business Graduate Program er igangsat og faciliteret af Education Esbjerg, i samarbejde med en række virksomheder. 

Du kan læse mere om Education Esbjerg på educationesbjerg.com

Camilla Hansen

Camilla Hansen

Education Esbjerg

Prev ”Der er ikke andre tidspunkter i ens liv, hvor man kan få al den erfaring, som man kan i Co-Bu Graduate Programmet”
Next Så er de i gang: Graduate hold 2022
You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

3 mdr. før opstart

PRE-BOARDING

I Pre-boarding perioden gælder det om, at du kommer godt på plads, og er klar til at din karriere skal starte. Derfor har vi sammensat et program med det formål at hjælpe dig med alt det praktiske. Klik videre og læs om de konkrete tiltag.

I et samarbejde med Esbjerg Tilflytterservice står vi klar til at hjælpe dig med at finde den rette lejebolig, eller kontakter til ejendomsmæglerne i byen, hvis du skal købe en bolig. Som en del af pakken får du en introduktion til det område, hvor du skal bo. Du skal altså ikke lede efter supermarkedet, det lokale pizzeria eller hvad du har brug for. Ligeledes kan vi hjælpe dig med et overblik over Esbjergs sociale og faglige netværk.

Har du evt. en medflyttende partner, så kan vi hjælpe ham/hende med at få drømmejobbet. I et samarbejde med Esbjerg Tilflytterservice kan vi guide og formidle jobmuligheder ved at kontakte vores lokale virksomhedsnetværk med henblik på at afsøge jobmuligheder, der passer til partnerens erfaring og kompetencer. Denne proces foregår i tæt samarbejde med erhvervscentret Business Esbjerg.

Der er også mulighed for at få individuel sparring ift. optimering af CV, brug af jobportaler, netværk og sociale netværk samt tips til uopfordrede og opfordrerede ansøgninger.

Vi inviterer hele Co-Bu holdet til at opleve Esbjerg. Vi skal besøge hele havneområdet, den smukke natur omkring Vadehavet og meget mere. Er du dygtigt til at gætte huspriser, så kan det blive til din fordel, når vi sammen med en lokal ejendomsmægler bevæger os ud på ”Gæt prisen på huset”. Du vil også få mulighed for at blive introduceret til Esbjergs kulturelle seværdigheder.  

Close Bitnami banner
Bitnami