fbpx

z_v1_Om co-bu

om co-business graduate program

co-business

CO-BU er igangsat og faciliteret af Education Esbjerg, i samarbejde med en række virksomheder.

Formålet er, at tilbyde dimittender en helt unik start på karrieren og dermed tiltrække flere dygtige og ambitiøse nyuddannede til områdets virksomheder.

Det to-årige graduate program med opstart i 2021 er et pilotprojekt, som løbende evalueres og forbedres af styregruppen – med input fra både graduates og virksomheder.

kontakt

Anne Sofie Skou Jessen

klik her

styregruppen

Co-Bu har nedsat en styregruppe, der består af repræsentanter fra de deltagende virksomheder. Styregruppen tegner de overordnede linjer for graduate programmet og sørger for at levere et program, der giver dig de bedst mulige forudsætninger for at kickstarte din karriere.

Styregruppen består af:

Anne Sofie Skou Jessen, HR Partner, Education Esbjerg

Lone Villumsen, HR Business Partner, Blue Water Shipping

Rene Møller Sørensen, Global HR Development Consultant, VIKING Life-Saving Equipment

Stig Petersen, Partner, Deloitte

Jacob Gehlert, HR Partner, Semco Maritime

Anett Egsgaard, Adm. Direktør, Telesikring

Line Stenstad, Projektleder, Education Esbjerg

HR Partner

”Forløbet er sammensat, så der både er fokus på en faglig og personlig udvikling. Vi klæder de kommende Co-Bu Graduates på med givende og lærerige kurser inden for deres interesse- og kompetencefelt. De vil gennem hele perioden have en mentor tilknyttet, så man som ny på arbejdsmarkedet har en tæt sparringspartner. Herudover så er netværk et helt centralt punkt i programmet. De kommende Co-Bu Graduates kommer til at inspirere hinanden og arbejde som et hold, blandt andet med et tværfagligt innovationsprojekt”

Adm. Direktør

”Som Esbjerg virksomhed med lokal forankring er vi optagede af at bidrage til at tiltrække dygtige unge mennesker til vores fine by. Telesikring er en familieejet organisation, som bygger på nære værdier og vi tror på at det kan være attraktivt at søge som dimittend hos os. Der er højt til loftet og vi værdsætter initiativ. Samtidigt er Esbjerg en by, hvor alle vil hinanden det bedste og vi rykker sammen, når det kræves. Det er Co-Bu også et glimrende eksempel på. Vi kan sagtens konkurrere med de store byer og måske kan vi endda gøre en større forskel for den enkelte dimittend” 

Global HR Development Consultant, Viking Life-Saving Equipment

”VIKING er med i Co-Bu, da det er et unikt samarbejde på tværs af Esbjergs virksomheder. Co-Bu giver et ungt talent mulighed for at kunne rotere imellem 3 store virksomheder og på 2 år få meget værdifuld erhvervserfaring.

Det er en fantastisk idé, og en meget fremsynet måde både at udvikle talenter og tiltrække de dygtigste til Esbjerg.”

Partner, Deloitte

“Vi engagerer os i fællesskabet, og sammen skaber vi retning for Esbjerg, for uddannelseslivet og den enkelte.

Hos Deloitte ønsker vi, at du kan fokusere på din passion og griber muligheden for at bygge en karriere, som er baseret på nysgerrighed og høje ambitioner.

Vil du med på rejsen som Co-Bu?”

Projektleder, Education Esbjerg

”Som nyuddannet, var jeg selv en del af et mere traditionelt graduate program, og det har haft en enorm betydning for min karriere og mit liv. Dén mulighed vil jeg gerne være med til at give til endnu flere nyuddannede. Samtidig vil jeg også gerne være med til at give flere virksomheder mulighed for at tilbyde denne slags programmer. Det behøver ikke kun være for Danmarks største virksomheder – hvis vi går sammen på tværs, kan vi tilbyde et program, der kan noget helt særligt. og et program som jeg ikke har set før i Danmark”.

Senior Manager, Semco Maritime

“Ernatque placcabo. Et atis et adit ant ute cone dolla sed molestrum quiate debistiis exped utem et intendae veliquos ut unt et int. Et omnimpedis dollorectur abo. Ut molupti aces atin parisitio doluptu repraecae. Nam, omnis maios explaccus molupta nem quis conseque cus iunt aut quo quis ipsundi onemquis dendenimus magniam, cullam re dolut es porem ipsam cum quunt omnis et que peribus.”

Blue water shipping

Christian Iversen
Director, People & Culture

“I Blue Water Shipping er vi afhængige af kvalificerede og kompetente medarbejdere, derfor er det naturligt for os at være en del af Co- Business Graduate Programmet. Vores virksomheds formål er ”at skabe løsninger sammen” og derfor er vi er stolte af, at være med i et samarbejde, der går på tværs af flere virksomheder i Esbjerg. Som en vigtig spiller i Esbjergs erhvervsliv, er vi derfor klar til at stå sammen for at investerer i næste generation af byens fremtid. Vi ser frem til, sammen med Education Esbjerg og de andre virksomheder, at udvikle videre på graduate programmet og ikke mindst at byde velkommen til det første hold af Co-Bu Graduates, når de starter til efteråret”

You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
Close Bitnami banner
Bitnami