fbpx

z_v1Programmet

programmet

Vi har samlet nogle af esbjergs mest visionære
virksomheder til den første årgang co-bu graduates

GRADUATE PROGRAmMet

I et hidtil uset tæt samarbejde mellem virksomheder i Esbjerg har vi skabt et 2-årigt graduate program: Co-Business Graduate Program.

3 virksomheder går sammen om at tilbyde 3 dimittender et helt unikt forløb over en periode på 2 år. Du skal i løbet af programmet arbejde i alle tre virksomheder og får dermed en fantastisk mulighed for at få en hurtig og bred erhvervserfaring, og et usammenligneligt netværk i nogle af Esbjergs mest spændende virksomheder.

Programmet vil udvikle dig fagligt og personligt gennem kurser, mentorordning og et innovationsprojekt. Og gennem vores pre-boarding forløb sørger vi for alt fra at finde det rigtige sted at bo, til at hjælpe en eventuel partner til også at lande et drømmejob i området.

Som Co-Bu alumne har du taget et kvantespring i karrieren og har sikret dig en stærk position i Esbjergs erhvervsliv.

kontakt

Anne Sofie Skou Jessen

klik her
Skriv dig op her

Hold dig opdateret og få besked i din indbakke når stillingsopslagene offentliggøres i starten af februar, 2021.

  FORLØBet

  CO-BUSINESS GRADUATE PROGRAM

  Semco Maritime

  Thomas Nagbøl Mejlgård
  Senior Vice President – People, Safety & Quality

  “Vi har valgt at indgå i bredt og nyt samarbejde med Education Esbjerg og flere fremtrædende virksomheder omkring en toårig udviklingsrejse for et begrænset antal håndplukkede kandidater.

  Vi er derfor på udkig efter en nyuddannet kandidatstuderende, med en stærk drivkraft, nysgerrighed, intellektuel styrke og global tankegang og som besidder passionen til at bidrage til globale forandringer inden for energisektoren. Ved at prøve kræfter med et eller flere projekter i flere forskellige virksomheder i løbet af de 2 år, sikrer vi både personlig indsigt samt formel og uformel læring i forskellige kulturer og industrier, som vil være med til at styrke både dit forløb og tilføje nye aspekter til os i Semco Maritime.

  Mentorskab og coaching er nøgleelementer i programmet og skal føre til, at den enkelte kandidat udvider sit perspektiv, såvel personligt som professionelt og opnå et tæt tilhørsforhold til os allerede fra dag 1.

  I Semco Maritime ser vi frem til at komme i gang og byde velkommen til den første generation, som dermed også får lov til at være med til at definere retningen for de fremtidige forløb."

  You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
  Close Bitnami banner
  Bitnami